Skyddad natur – nytt på hemsidan

Under menyn Naturen finns sedan tidigare menyn Skyddsvärd natur där vi kommer att belysa och informera om den natur i vår kommun som är värdefull men inte skyddad. Vi har dock flera områden som redan är skyddade, bland annat har vi i kommun 8 naturreservat och ett antal områden med generella eller särskilda biotopskydd. På hemsidan har en ny meny skapats (Naturen/Skyddad natur) där vi tänker publicera artiklar och information om den natur som har skydd.  Information finns redan om våra naturreservat på länsstyrelsens hemsida men vi avser att fylla på med fakta som saknas eller som har tillkommit. Vad gäller områden med generella eller särskilda biotopskydd finns inte så mycket publicerat och vi tar gärna emot artiklar och foton som berör dessa områden.

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.