Kommunens finaste blomsterbacke?

I sydsluttningarna i Västsura ekhage lyser nu vida mattor av blå jungfrulin, rödlila tjärblomster och lysande gula gråfibblor. Och naturligtvis en hel del andra växter. Men passa på nu, om någon vecka är blomsterprakten ett minne blott, ju varmare och soligare väder desto snabbare är blomningen över. Fina betade backar finns på flera håll i kommunen men frågan är om inte Västsura ekhage är den blomrikaste.

Einar Marklund

Västsura ekhage, jungfrulin och gråfibbla. 3/6 2014. Foto: Einar Marklund

Västsura ekhage, jungfrulin och gråfibbla. 3/6 2014. Foto: Einar Marklund

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.