Fåglar i Virsbo Konsthall

Till och med den 20 juli kan du se fåglar i Virsbo Konsthall. I år är det två fågelmålare och en fågelfotograf och en glaskonstnär som ställer ut. Fågelmålarna är Peter Nilsson från Öland och Lotta Holmgren från Lycksele. Fotografen är Zsombor Károlyi, Västerås och glaskonstnären är Rolf Sinnemark från Gotland. Utställningen är mycket sevärd!
Virsbo Konsthall får av oss i Naturskyddsföreningen en eloge för att de lyckas anordna många sevärda utställningar med anknytning till natur. De som besöker utställningarna har ju möjligheten att också upptäcka den fantastiska naturen i Surahammars kommun – och då inte minst i Virsbotrakterna. Öppettider: Fredagar, lördagar och söndagar kl.13 -17 fram t.o.m. 20 juli. Kaffe och dopp serveras i den sevärda konsthallen.
Missa inte detta tillfälle att se god svensk fågelkonst.
Tom Sävström

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.