Välkomna på slåtter i Skogsmuren 29/8

I år genomför vi den årliga slåttern i Muren söndag 29 augusti med start kl. 09:00. Samling sker först vid Stenhuset 09:00, men det går bra åka direkt till Muren. För att komma fram till ängen i norra delen får man gå på utsidan av gärdsgården (på grund av elstängsel). Vi har krympt arealen slåtter och utökat arealen beteshävd. Men den delen som vi slåttrar är den finaste med brudsporre, nattviol, Jungfru Marie nycklar, slåtterfibbla, svinrot, jungfrulin, höskallra m m. Medtag lie och höräfsa du som har. Vi bjuder på smörgås, dricka och frukt. Däremot får du ta eget fika med dig. Tillsammans gör vi en insats för ängens mångfald!

Från vår slåtteräng i Muren i juni 2021. Foto: Tom Sävström


Välkomna till Muren!
/Styrelsen

(OBS! I aktivitetskalendern här intill står att aktivitet saknas, men det beror på att vi har problem med att logga in på den sidan).

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.