Örnräkning i Lisjö 5 mars och årsmöte 23 mars.


Vårprogrammet är nu klart och utskickat till medlemmarna. Se hela vårprogrammet under menyn ”Aktiviteter”. Lördagen 5 mars sker örnräkning i Lisjö, en aktivitet som äger rum i hela Mellansverige. (Tyvärr står det söndag 5/3 i programmet, rätt är lördag 5/3). Årsmötet håller vi i Hembygdsgården. Lennart Eriksson visar film ”Naturglimtar från skog och mark”. . På grund av fortsatt smittspridning undviker vi samåkning på utflykterna och tar fortsatt hänsyn till varandra med avstånd etc.
Vi ska också besöka Bombmurkleskogen på påskdagen. Då vet vi mera vad som kommer hända med den fina granskogen, som tyvärr har anmälts för gallring. Vår förhoppning är att Kommunalteknik ska dra tillbaka idén med gallring och istället skydda skogen
Nu är vi redo möta våren i markerna. Välkomna!
Styrelsen
/Tom Sävström
Ordförande

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.