De vilda blommornas dag ställs in

Ängsbräsma blommar just nu fint och rikligt i Kohagen och på Gatstuängen. 7/6 2020. Foto: Tom Sävström

Vi rekommenderas ställa in aktiviteten ”De vilda blommornas dag”, som skulle genomföras kommande söndag, 14 juni. Vi puffar istället för egna aktiviteter, att göra utflykt i blomstermarkerna där man kan besöka någon intressant växtlokal, kanske ett eget litet smultronställe. Hemmanaturen är öppen och där finns mycket att upptäcka. Medtag fika och njut av försommarens växt- och djurliv. Fågellivet är också i full gång, där särskilt en nattexkursion kan rekommenderas. Nu spinner nattskärror, göken ropar och kornknarrar snärper. Nu kanske också finns tid att bygga vildbihotell, se www.räddabina.nu.

Ditt engagemang gör skillnad!

styrelsen

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.